Feestje tijdens SAIL van Kotterzeilen en Kotterbehoud

In mei 1974 een eerste 'echte' kotterzeilen wedstrijd. Vanaf 1989 een nieuwsbrief/kotterkrant uitgebracht. In mei 1986 te Amsterdam is een poging gedaan de kottervereniging bestuurlijk enige structuur te geven en in 1995 is de Stichting Kotterzeilen een feit geworden. Ruim 40 jaar kotterzeilen, 25 jaar een kotternieuwsbrief/krant en dan ook nog 20 jaar SKZ in 2015!

Met bovenstaande mijlpalen lijkt het het bestuur gepast om op vrijdag 21 augustus 2015, om tijdens SAIL 2015 Amsterdam, een receptie te organiseren en met elkaar een klein feestje te bouwen ter gelegenheid van. Voor alle kotteraars, donateurs (en dus ook de aanwezige kotters op SAIL), adverteerders en andere genodigden.

Op vrijdag 21 augustus van 11 uur tot 13 uur aan boord van de Terra Nova (ligplaats in het Oosterdok naast Nemo)

Nemo adres is: Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam

Doel is kennis maken, laten zien wat we als SKZ doen en waar we naar toe willen. En de kottereigenaren te activeren voor een leuke klus in het SKZ bestuur/werkgroep.

Opgeven met hoeveel personen, indien u graag er bij wilt zijn.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn geen kosten aan dit feestje verbonden maar mocht u de stichting een warm toedragen dan is een donatie altijd welkom!