Steeds meer mensen halen informatie van het internet via tablets of smartphones. Dat geldt ook voor de SKZ website. Bijna de helft van al het "bezoek" aan onze site komt tot stand via dit soort apparaten. Dat betekent dat de site ook goed leesbaar en bruikbaar moet zijn op kleine schermen. Hier is de afgelopen maanden achter de schermen aan gewerkt om dat klaar te krijgen.

Het eerste resultaat staat nu online. Als vaste bezoeker van de site zullen je kleine verschillen opvallen. Sommige kleuren zijn aangepast om beter leesbaar te zijn op kleine schermen. Plaatjes of foto's hebben net een iets andere afmeting of vergroten en verkleinen automatisch al naar gelang de schermgrootte van de gebruiker. Het lettertype is is hier en daar aangepast voor een verbeterde leesbaarheid. De belangrijkste verandering voor de bezoekers is wel dat de inlog een andere plaats en naam heeft gekregen. U moet nu inloggen via de link "Mijn SKZ" in het hoofdmenu.

We werken nog verder aan verbetering om daarmee weer klaar te zijn voor de komende veranderingen qua online communicatie. In januari wordt een tweede grote update verwacht. Zodra we hier meer over kunnen vertellen zullen we dit uiteraard aan u melden.

Mocht u fouten op de website tegenkomen dan hoor ik dat graag via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van u.

 

Groet, Wim Scholte